TODAYS OUTFIT / New midi-skirt

Pandekagelagkage med hindbærskum og frisk frugt

Skærmbillede 2015-11-12 kl. 15.58.53

Fantastisk let og lækker pandekagelagkage

Jeg vil lige dele denne super lækre pandekagelagkage med jer, som jeg serverede for mine veninder til søndagshygge…

Hindbærskum:
300 g. frosne hindbær (1 pose)
100 g. sukker / kan erstattes med fx sukrin
2 dl. piskefløde
2 dl. Skyr
1 økologisk citron (Kun skallen skal bruges)

Pandekagedejen:
200 g. mel
2 æg
3 dl. mælk
1 dl. vand
1 tsk. vaniljesukker
smør til stegning



Pynt:
Frisk frugt
Frysetørrede bær
SÅDAN GØR DU:
Kog hindbær og sukker sammen (lad det koge et par minutter) – mos bærerne så meget som muligt. Lad dem derefter køle helt af.

Imens laves pandekagedejen, og pandekagerne steges. Jeg brugte en stor pande og fik derfor en “flad” lagkage. Når alle pandekagerne er lavet, skal de også køles helt af inden

Fløden piskes stiv og skyren vendes forsigtigt i, og de sammenkogte bær vendes med. Riv skallen af citronen i skummet og lad det trække i en halv time inden du laver lagkagen.

Pynt derefter, med de frugter du synes – jeg brugte jordbær og blåbær og dryssede til sidst med frysetørrede hindbær.

// Liselotte

 

FOLLOW ON BLOGLOVIN | LIKE ON FACEBOOK
This post might contain adlinks

Ingen kommentarer til Pandekagelagkage med hindbærskum og frisk frugt

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAYS OUTFIT / New midi-skirt