DEN LÆKRESTE GLUTEN FRI KAGE
Det er ved at være længe siden jeg har haft delt en opskrift her på bloggen…. Jeg serverede denne meget lækre kage til min fødselsdagsfest for mine veninder for et par weekender siden. Der er ingen mel eller anden form for gluten i den og den blev taget rigtig godt i mod. Den er så lækker!!
Den er virkelig let at lave og så synes jeg bare den er så flot at se på ? og det bedste af det hele er at den ikke tager ret lang tid at lave.
I SKAL BRUGE:
– 200 g. mandel mel (Jeg blender selv mandlerne, det er meget billigere)
– 200 g. sukker
– 3 æg
– 1 sprinform ca. 25 cm. i diameter
CREME:
– 1 1/2 dl. piskefløde
– 1 spk. flormelis
– Korn af 1 vanilje stang
1 1/2 dl Cremefraish
PYNT:
– Frugt efter eget valg (Jeg brugte jordbær, Hindbær, Kiwi og Granatæbler)
SÅDAN GØR DU:
Pisk æg og sukker til en stiv massse og blend mandlerne til mandelmel, vend dem forsigtig i æggemassen. Beklæd springformen med bagepapir og fordel dejen i formen. Bag kagen i 30-40 min. ved 175 grader. Lad kagen køle af inden du tager den ud af formen.
Pisk fløden meget stiv og bland den forsigtigt med cremefraishen og vaniljen. Smør cremen ud på kagen og pynt med de bær og frugter som du har lyst til.
/ Liselotte
This post might contain adlinks
Neej dem må jeg altså prøve at lave! 😀