NEW IN - DAY BIRGER ET MIKKELSEN RIBBON BAG

JORDBÆRKAGE UDEN MEL OG SUKKER

kagekage2

4Mmh, jeg bliver nødt til at dele denne alt for lækre opskrift med jer, perfekt til en søndag som denne 🙂

Jeg elsker jordbærkage og kunne spise det hver dag, jeg elsker generelt brød og søde sager. Mit problem er bare at min mave ikke kan tåle for meget lyst brød og har det faktisk aller bedst hvis jeg holder mig helt fra det.  Derfor forsøger jeg mig ofte med andre alternativer – det er ikke altid det lykkes lige godt, men denne blev virkelig lækker.

Jeg serverede den for min veninde i påsken, med lidt påskeslik og den lækreste Chailatte, fra min yndlings David Rio.

SÅDAN GØR DU:

Dej:
2 hele æg
2 æggehvider
140 g. mandler
2 modne moste bananer

40 g. kokos mel

2 spk. pulvertiseret frøskaller fra HUSK
1 tsk Vaniliepulver

Creme:
1/4 L pisket fløde
Vanilie pulver

Pynt:
Friske jordbær
Evt. lidt fint hakket mynte.

Pisk æg og æggehvider sammen til en luftig masse. Blend mandlerne til en grov mandelmel og vend det med kokosmelen, vaniliepulveret og frøskallerne. Mos bananerne godt og bland alle ingredienserne forsigtigt sammen.

Hæld dejen over i en spring form eller små muffinforme og bag kagen ved 200 grader i ca. 15 min (eller til den er gylden på toppen)

VELBEKOMME

/ Liselotte

 

Giveaway-copy-1

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN - DAY BIRGER ET MIKKELSEN RIBBON BAG