GUINNESS CAKE – THE BEST CHOCOLATE CAKE
Uha, jeg er lidt bag ud med det hele.. Er bl.a. igang med at forberede dette års adventskalender, som jo allerede starter på om en uge.. Nu er det søndag, og jeg vil derfor lige dele en lækker opskrift med jer.
En af de beste og mest intense chokoladekager jeg kender er nemlig denne Guinness kage fra min Hummingbird bog. Jeg lavede den bl.a. til min kærestes fødselsdag, den er super lækker og svampet og har den lækreste frosting. Mhhh….
½ tsk bagepulver
Cream Cheese Frosting:
50 g blød lurpak smør
125 g blød cream cheese – IKKE light
300 g flormelis
Mængden her passer til en 23 cm springform, giver 3 bunde. Det er en klar fordel at smøre formen med smør og drysse den med mel bagefter. Det giver de pæneste kanter når man skal overtrække bagefter.
Cream Cheese Frosting: Pisk flødeost og smør ved middel hastighed til det er godt blandet. Tilsæt flormelis og pisk til alt er indarbejdet. Pisk nu i yderligere 5 min, indtil den er let og luftig. Pisk ikke for længe, da det kan risikere at skille.
Da kagen er meget intens anbefaler jeg at der serveres en masse friske bær til kagen. Velbekomme.
/ Liselotte
This post might contain adlinks
Den ser godt nok lækker ud!
http://www.emma-kirstine.dk